Hulpverlener

Ik ben Marjolein Voogt (1984). Sinds 2005 getrouwd met Jan en we hebben 3 kinderen. Ik heb psychologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Mijn Master heb ik behaald in de Klinische Psychologie. Aan het eind van mijn studie heb ik stage gelopen bij De Hoop ggz in Dordrecht. Daar ben ik in contact gekomen met het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC). Ik heb de driejarige pastorale opleiding van het CPC gevolgd en voor het CPC gewerkt als hulpverlener op het kantoor in Tholen en Dordrecht (2010-2017). Daarnaast ben ik sinds 2015 practicumdocent bij het eerste cursusjaar van het CPC; Inleiding in de Pastorale Counseling.

In 2017 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk in Spijkenisse. Sindsdien werk ik als christen psycholoog in mijn Praktijk voor Bijbelse hulpverlening. Ik ben partner van het CPC en maak deel uit van de intervisiekring van hulpverleners die ook partner van het CPC zijn.
In januari 2021 heb ik bij de CCEF (Christian Counseling & Educational Foundation) het vak ‘Dynamics of Biblical Change’ gevolgd en in juli 2021 het bijbehorende certificaat behaald.
Het is enorm boeiend en bemoedigend om God aan het werk te zien in het leven van mensen en een voorrecht om een tijdje met hen mee te lopen. Ik doe mijn werk met veel enthousiasme en toewijding.

Logo Stichting Groundwork

In september 2023 ben ik gestart met de 4 jarige post-HBO opleiding Christelijk Integratief therapeut bij stichting Groundwork. In deze opleiding krijg ik nog meer kennis en mogelijkheden aangeboden om mensen te kunnen helpen.